Siirry sisältöön
Porvoonseudun musiikkiopisto

Juniorilaulu

Juniorilaulu on 12-16-vuotiaille tarkoitettua valmentavaa laulunopetusta. Laulutunneilla opit tuntemaan oman äänesi ja pääset harjoittelemaan erilaisia lauluja oman kiinnostuksesi mukaan.

Voit valita opetusta joko 15 x 15 minuuttia tai 15 x 30 minuuttia lukukaudessa.

Juniorilaulutunneilla opit erilaisia musiikkityylejä, rytmejä ja pääset kokeilemaan myös stemmalaulua eli äänissä laulamista. Opit laulamaan korkeita ja matalia ääniä, tekemään erilaisia ääniharjoituksia ja tutustut myös lauluhengitykseen. Voit kokeilla improvisointia ja vaikka omien sävellysten tekemistä. Laulaessa opit myös esiintymistä ja ramppikuumekin alkaa helpottaa. Juniorilaulutunneilla tärkeintä on laulamisen ilo!

Valmentavaan opetukseen pääset mukaan joustavasti ilman pääsykokeita.

Kolmen kerran kokeilu

Jos haluat tulla kokeilemaan juniorilaulua, kolmen kerran kokeilu on loistava vaihtoehto. Kokeiluun sisältyy 3 x 30 min omaa laulutuntia. Pääset tutustumaan omaan ääneesi ja saat hyvän käsityksen siitä, mitä laulutunneilla tehdään.

Valmentavaa opetusta laulussa

Voit myös ilmoittautua suoraan juniorilaulutunneille eli valmentavaan laulunopetukseen. Valittavana on joko 15×15 minuutin 15 x 30 minuutin laulutuntia lukukaudessa. Mukaan pääsee ilmoittautumalla, ilman pääsykokeita.

Varsinaiset laulutunnit perusopetuksessa voi aloittaa 16-vuotiaana. Lue lisää omista laulutunneista.

Alle 12-vuotiaille hyvä aloitus lauluharrastukseen on kuoro. Kuoro kehittää lapsen musiikillisia ja laulullisia taitoja monipuolisesti. Kuorosta löytyy myös kavereita!  Lue lisää musiikkiopiston Ocarina-kuoroista.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä musiikkiopistoon