Siirry sisältöön

Ajankohtaista musiikkiopistossa

Musiikkiopiston ajankohtaisia aiheita

Huomioithan nämä!

Oppilasvalintoja on uudistettu ja perinteisestä sisäänpääsytestistä on luovuttu sivistyslautakunnan päätöksellä 22.3.2022. Soittamalla sisään valinnat järjestetään Porvoossa, Loviisassa, Mäntsälässä ja Sipoossa. Valinnoissa esitetään kaksi erityyppistä kappaletta

Valmennusoppilaiden oppilasvalinnat

Järjestämme joulukuussa valmennusoppilaille mahdollisuuden osallistua Soittamalla tai laulamalla sisään valintoihin ja hakea perusopetuksen varsinaista oppilaspaikkaa. Suosittelemme, että jo useamman vuoden valmennuksessa ollut oppilas osallistuisi valintoihin. Perusopetuksessa opetusta on 35 viikkoa ja soittotunnin pituus on 45 minuuttia. Myös lukukausimaksu on edullisempi, koska taiteen perusopetuksen valtionosuus kohdistuu perusopetukseen.

Soittamalla/laulamalla sisään valinnat järjestetään Porvoossa to 8.12. klo 18.00 alkaen, Loviisassa ma 12.12. klo 17.30 alkaen ja Mäntsälässä ma 12.12. klo 18.00 alkaen. Sipoon kuntapaikat ovat valitettavasti täynnä.

Valinnoissa esitetään kaksi erityyppistä kappaletta. Henkilökohtainen soittoaika varataan musiikkiopiston kansliasta p. 019 520 2549 viimeistään keskiviikkona 30.11. Lisätietoja Soittamalla/laulamalla sisään valinnoista saa omalta opettajalta tai soittamalla kansliaan.
Ilmoittaudu valintoihin tästä

Valmennusoppilas voi jatkaa opintojaan edelleen valmennusopetuksessa
ja osallistua valintoihin ti 7.3.2023.

Musiikkiopisto tarjoaa myös kaikille avoimia kursseja

Tiesitkö, että musiikkiopistossa voi tehdä myös avoimia opintoja? Avoimet opinnot sopivat kaikille aikuisille musiikinharrastajille ja harrastuksesta kiinnostuneille. Mukaan pääset ilmoittautumalla.

Eepos

Hyvä oppilas ja huoltaja!
Olethan jo ottanut musiikkiopiston oppilasjärjestelmä Eepoksen käyttöösi. Eepoksen oppilassivuilla voit kommunikoida opettajasi kanssa ja näet omien opintojesi etenemisen.
Musiikkiopiston Eepos löytyy sivulta:
https://psmo.eepos.fi
Jos Sinulla ei ole tunnusta, ota yhteyttä musiikkiopiston kansliaan

Musiikkiopiston YouTube-kanava

Musiikkiopiston omalta YouTube-kanavalta löydät erilaisia esityksiä, konsertteja ja muuta mielenkiintoista video-materiaalia.
Onpa siellä oikein hyvät musiikin hahmotusaineisiin liittyvät videotkin.
Kanavan löydät täältä:
Musiikkiopiston YouTube-kanava

Toimipisteissä tapahtuu!

Eri toimipisteiden ajankohtaisia asioita voit seurata toimipisteiden omilta sivuilta.