Siirry sisältöön
Porvoonseudun musiikkiopisto

Nuori muusikko, hae mukaan – kesämusiikki soi jälleen Porvoon katukuvassa

Porvoon kaupunki hakee jälleen nuoria muusikoita Kesämusiikkia Porvoossa -kulttuuriprojektiin.

Kesäinen kuva Porvoosta.

Tarkoituksena on täyttää Porvoon katukuva ja äänimaailma elävällä musiikilla! Samalla projekti tukee nuoria soittajia.
– Kesämusiikkia Porvoossa on toteutettu nyt kahtena kesänä ja olemme saaneet todella paljon positiivista palautetta sekä kaupunkilaisilta että esiintyjiltä. Olemme innoissamme siitä, että pystymme jälleen tarjoamaan nuorille muusikoille kesätöitä, jossa heillä on mahdollisuus kasvattaa kokemusta ja kehittyä esiintyjänä, kertoo kulttuurituottajaThomas Weissman
Kesämusiikin lähettiläät liikkuvat kaupungin keskustassa arkisin kesäkuussa 6.6.–22.6. välisenä aikana.
Musisointipaikkoina ovat puistojen ja torien ohella muun muassa vierassatama, Taidetehdas ja joen länsirannan alueet Aleksin puisto ja Taidetehtaan rantapuisto.
Itse esiintymisille ei ole määritelty tiettyä kellonaikaa ja paikkaa, vaan muusikot kiertävät vapaasti alueilla arkisin ti-pe (juhannusviikolla ma-to) kello 12–16.
Projektiin haetaan innokkaita 16–23-vuotiaita musiikin esittäjiä Porvoon seudulta. Mukaan voi hakea joko soolo- tai duokokoonpanolla.
– Tyyli on vapaa ja toivomme, että mukaan hakisi jälleen kerran kirjava joukko muusikoita. Yksi kriteeri kuitenkin on, eli soittimen ja esiintymisen täytyy olla sellainen, että sen kanssa pystyy liikkumaan ja vaihtamaan esiintymispaikkaa, kertoo tuottaja Marika Kettunen.

Näin haet mukaan:

Voit hakea mukaan, jos olet 1.1.2000–31.12.2007 välisenä aikana syntynyt Porvoon seudulla asuva musiikinesittäjä joko soolo- tai duokokoonpanona. Kerro meille, miksi päädyit hakemaan mukaan kesämusiikkiprojektiin. Lisää hakemukseen lyhyt kuvaus kokoonpanosta ja materiaalia musiikista (videolinkki tai äänitiedosto).
Hakijoista valitaan mukaan kolme kokoonpanoa.
Esiintymispäiviä on neljä kertaa viikossa yhteensä 12 kappaletta ja ajankohta on 6.6.–22.6.2023 ti-pe klo 12–16. Esiintyjille maksetaan palkkiota 600 €/hlö. Juhannusviikolla esiintymispäivät ma-to.
Lähetä vapaamuotoinen hakemus pe 21.4.2023 klo 15 mennessä osoitteeseen musiikkiopisto@porvoo.fi. Lisää sähköpostin aihekenttään Kesämusiikkia Porvoossa.
Kesämusiikkia Porvoossa projektin järjestävät Porvoon kaupungin kulttuuripalvelut ja Porvoonseudun musiikkiopisto yhteistyössä Taidetehtaan säätiön kanssa.