Siirry sisältöön
Porvoonseudun musiikkiopisto

Vapaa improvisaatio soittimille – Avoimet opinnot

Vapaa improvisaatio soittimille -kurssi on syväsukellus musiikilliseen ilmaisuun ja improvisaatioon. Tällä kurssilla opit, miten voit käyttää soitintasi luodaksesi ainutlaatuista ja hetkellistä musiikkia ilman valmiita sävellyksiä tai nuotteja. Kurssi tarjoaa opastusta improvisaation perusteisiin, luovuuden herättämiseen ja yhteissoiton dynamiikkaan. Osallistujat oppivat kuuntelemaan toisiaan ja luomaan harmoniaa spontaanisti, mikä tekee jokaisesta kurssikerrasta ainutkertaisen kokemuksen. Osallistujat oppivat kehittämään spontaania vuorovaikutusta muiden soittajien kanssa ja tutkimaan luovuutensa rajoja. Kurssi tarjoaa keinoja ilmaisun vapauttamiseen, improvisaation tekniikoihin ja musiikillisen dialogin luomiseen.

Kurssi on suunnattu edistyneemmille soittajille (esim. PT2->), jotka ovat jo omaksuneet perustaidot ja haluavat laajentaa musiikillista ilmaisuaan vapaan improvisaation kautta. Viikonloppukurssi on ihanteellinen kokonaisuus soittajalle, joka haluaa tutkia luovia mahdollisuuksiaan instrumenttinsa parissa ja syventää ymmärrystään musiikillisesta vuorovaikutuksesta. Opetuskielet suomi ja englanti.

Opettaja: Kitarataiteilija Yunjia Liu
Kesto: 8 x 45 min (+ loppusoitto)
Ryhmäkoko: 4-10
Ajankohta: pe 12.4. klo 17-20.30, la 13.4.klo 12:00-15:30
Paikka: Porvoonseudun musiikkiopisto, Kaivokatu 37
Kurssimaksu:120 €, perusopetuksen oppilaille 60 €
Ilmoittautuminen on avoinna 3.4.2024 asti.


Kurssin ilmoittautuminen päättyy 10 päivää ennen kurssin alkua.

Musiikkiopiston avoimien opintojen kurssit on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille. Voit aloittaa uuden harrastuksen kurssin kautta tai syventyä jo tuttuun soittimeen tai aineeseen. Tutustu koko kurssitarjontaamme

Haluatko tietää lisää kurssista?