Siirry sisältöön
Porvoonseudun musiikkiopisto

Soita ja kirjoita! – Avoimet opinnot

Haluaisitko syventää tietoa soittamastasi, laulamastasi tai säveltämästäsi musiikista ja oppia myös kirjoittamaan siitä? Kiinnostaisiko oman oppimisprosessin syventäminen ja reflektoiminen muiden musiikinharrastajien kanssa?

Kurssi on tarkoitettu ensisijaisesti syventävän tason oppilaille, musiikin ammattiopintoihin hakeutuville oppilaille ja aikuisoppilaille soittimesta, musisoinnin tavasta ja tyylilajista riippumatta. Kurssi soveltuu niin ”pöytälaatikkokirjoittajille” kuin kirjoittamisesta kiinnostuneille.

Kurssi on seminaarityyppinen ja lähestyy oppilaiden työn alla olevaa musiikkia laajemmasta tietoperspektiivistä, musisoinnin ja kirjoittamisen keinoin. Seminaaritehtävät vaihtelevat yhteisistä luku- ja keskustelutehtävistä luovaan kirjoittamiseen ja pienien tietotekstien tuottamiseen, joihin yhdistetään myös osallistujien omaa musisointia. Osallistujat saavat kurssilta valmiuksia esimerkiksi konserttien käsiohjelmatekstien kirjoittamiseen, pienimuotoisten musiikkipuheenvuorojen valmistamiseen tai oman harjoituspäiväkirjan pitämiseen. Kurssille osallistuminen edellyttää jonkin verran kotitehtävien tekemistä ja aktiivista osallistumista lähiopetukseen. Opetuskieli suomi.

Opettaja: pianisti-pianopedadogi, MuT Eveliina Sumelius-Lindblom
Kesto: 3 x 90 min
Ryhmäkoko: 3-8
Ajankohta: pe 8.3. klo 17-18.30, ke 20.3. ja 27.3. klo 17.30-19
Paikka: Porvoonseudun musiikkiopisto, Kaivokatu 37
Kurssimaksu: 80 €, perusopetuksen oppilaille 45 €.
Ilmoittautuminen on avoinna 1.3. asti.

Kurssin ilmoittautuminen päättyy 14 päivää ennen kurssin alkua.

Musiikkiopiston avoimien opintojen kurssit on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille. Voit aloittaa uuden harrastuksen kurssin kautta tai syventyä jo tuttuun soittimeen tai aineeseen. 

Haluatko tietää lisää kurssista?